Jaký byl workshop Velký třesk?

Jaký byl workshop Velký třesk?

V úterý 18.4.2017 proběhl na půdě Technologického inovačního centra první workshop na téma Průmysl 4.0 s příznačným názvem „Velký třesk“.

  11

 

Na workshopu vystoupili zástupci lokálních firem - ředitel společnosti KOMA Modular pan Stanislav Martinec, pan Jiří Gistr ze společnosti AVEX Steel Products, dále také řečníci z národních korporací, pan Leoš Dvořák ze Siemens Praha či  pan René Grabmüller ze společnosti Expeditors.

Kromě zástupců firemní sféry se workshopu zúčastnili také partněři projektu a sice zástupci Technologického inovačního centra a Hospodářské komory Zlínského kraje.

Během celého odpoledne měli účastníci možnost poslechnout si, jak se na téma Průmyslu 4.0 dívají zástupci výrobních firem, jak jsou v zavádění daleko a jakým způsobem se připravují na změny. Po prezentacích proběhla zajímavá a podnětná diskuze se všemi řečníky.

 

28

 

Projekt Firma 4.0 již nyní připravuje další akce, které se zaměří na dopad zavádění nových technologií na zaměstnance, robotizaci výrobních procesů či oblast zelené ekonomiky a mnohé další.

 

Do konce listopadu 2017 se mohou firmy také přihlásit do soutěže Smart firma 4.18, ve které zvítězí ti, kteří jsou nejlépe připraveni na změnu a jsou nyní nejdále v zavádění prvků Průmyslu 4.0. 

Nejbližší akcí je nyní EXPEDICE 4.0, která se koná dne 18. 5. 2017, neváhejte se přihlásit a zarezervujte si volné místo ještě dnes.

 



Ohodnotit tuto položku
(6 hlasů)

4 komentáře

Zanechat komentář

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.